Γιαουρτόπιτα με ελαιόλαδο

Ζουμερή γιαουρτόπιτα για … θεϊκές απολαύσεις!

ΥΛΙΚΑ
– 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
– 2 φλυτζάνια ζάχαρη
– 6 αυγά (ξεχωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια)
– Ξύσμα από ένα λεμόνι
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι
– 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι
– 3 κουτ. Γλυκού μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Σ’ ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε διαδοχικά τους 6 κρόκους αυγών, το ξύσμα λεμονιού, το γιαούρτι, το αλεύρι (μέσα στο οποίο έχουμε ήδη ανακατέψει το μπέικιν) και στο τέλος τη μαρέγκα. Τέλος, ρίχνουμε το μίγμα σ’ ένα ταψάκι (κατά προτίμηση νούμερο 34) κα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.