Η εταιρεία

Εδώ και 80 χρόνια η οικογένεια Φρεντζά είναι γνωστή για την ποιότητα του ελαιόλαδου που παράγει. Ξεκίνησε από ένα όμορφο χωριό της Μεσσηνίας, τον Αετό, ξακουστό για την ποιότητα ελαιόλαδου με φρουτώδη γεύση, χαμηλή οξύτητα και εξαιρετικό άρωμα καρπού.

Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το μεράκι που έχουμε, μας επιτρέπει τον έλεγχο της παραγωγής για άριστα αποτελέσματα.

Η προσπάθεια της οικογένειας Φρεντζά δεν τελειώνει ποτέ. Το όραμα ξυπνά τη δημιουργικότητα και με πάθος η εταιρεία μας αναζητά νέους δρόμους με στόχο την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος, πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Η εταιρεία Φρεντζάς, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επενδύσεις σε νέα σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου, καθώς διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας ISO HACCP 22000 για παραγωγή και εμφιάλωση βιολογικού ελαιόλαδου BIO HELLAS 2013 και κάνει τα πρώτα της βήματα για προώθηση των προϊόντων της σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακολουθεί τις μεγαλύτερες εκθέσεις προϊόντων του κλάδου και ενημερώνεται για τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις με στόχο να παράγει ένα εξαιρετικό προϊόν με ποιοτικά χαρακτηριστικά πέρα από τα συνηθισμένα, που θα αναγνωρίζεται από τον καταναλωτή ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα και θα ικανοποιεί στο έπακρο τις απαιτήσεις του.