Μπισκότα νηστίσιμα με λάδι

Εύκολα στην παρασκευή μπισκότα, για εκείνους που νηστεύουν και όχι μόνο!

ΥΛΙΚΑ
– 150 γρ. ελαιόλαδο
– 25 γρ. φρέσκο χυμό από πορτοκάλι
– 75 γρ. ζάχαρη άχνη
– 125 γρ. λευκό ξηρό κρασί
– 1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
– 1 πρέζα αλάτι
– 400 γρ. αλεύρι
– 100 γρ. καλαμποκάλευρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό και το κρασί. Ρίχνουμε την άχνη και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών. Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ διαμέτρου 5 εκ. κόβουμε δίσκους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20-25 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά.